Happy Valentine's day
Special deals and offers  -  Show offers
×
Menu

Snike Boot Heater

(81)
Zoom
1 set
Qty.
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Add to Cart
  Save for later
Free shipping from $199
Delivery typically 1-5 business days
365 days Return Policy
From same brand
Description

Boot heater/dryer from Tempish. Easy to use, plug and play. 10 x 5,2 x 2,7cm with 1m wire. 50-80 degrees C.

Power consumption - 10 Watt

*Note: EU power cable

reviews   (81)
De virker fint, men kvaliteten er virkelig dårlig, og ledningen er for kort til at nå ud i spidsen af begge skistøvler samtidig.
Jesper B. (Svendborg)
01/17/2023
Rating: 2 of 5!
Alt er i orden og som forvenet. Varen er brugbar og virker fint. varmer godt
Tetiana Kornitska (Bording)
01/04/2023
Rating: 5 of 5!
Kabel sind zu kurz - für höhere Schuhe reichen sie nicht bis zur Innensohle, sprich die Wärmer hängen in der Luft...
andrina schneeberger (zürich)
03/03/2022
Rating: 2 of 5!
Toppen för mormors flickas skor och egna 🙏🏼
Malin Olofsson (Hörby)
02/26/2022
Rating: 5 of 5!
Tysta, snabba och lagom små för att torka barnskor enkelt och smidigt. Perfekt!
Anna H. (Stockholm)
01/20/2022
Rating: 5 of 5!
Velfungerende vare og fin service
Malene Hansen (Fredericia)
01/18/2022
Rating: 5 of 5!
Har brugt skotørrerne 2 gang indtil videre, og de virker rigtig godt. Jeg kunne dog godt bruge en timer-indstilling på dem, og det ville jeg gerne betale lidt ekstra for, så man ikke skal huske at slukke dem. De er lidt længe om at blive varme, men så brænder man ikke fingrene, når de lægges i skoen. Og med 3-5 timers tørretid og nogle små tørrere som lige kan være i rygsækken, så kan man nå at tørre skoene igen, inden man kører hjem fra arbejde. Og de tørrer fint børnenes støvler, så de er klar til dagen efter. Jeg kan godt anbefale dem. :)
Pernille Petersen (Hvidovre)
10/22/2021
Rating: 5 of 5!
Den fremstår lidt “for billigt”. Virker fint indtil videre, men jeg er lidt utryg til at bruge den eksempelvis natten over.
Yulia K. (Copenhagen)
10/11/2021
Rating: 2 of 5!
Funker fint til små barnesko! Bruker 2-3 timer på å tørke. Liker at de tar liten plass
Stine F. (Oslo)
03/24/2021
Rating: 4 of 5!
Jatte bra
Thomas Richards lgh 1004 (Järfälla)
02/16/2021
Rating: 5 of 5!
Jätte bra
Kajsa Lindgren (Öregrund)
02/16/2021
Rating: 5 of 5!
Virker upåklageligt. Varmer og tørre sko og støvler hurtigt. Hurtig forsendelse.
Rikke Raarup (Egtved)
02/15/2021
Rating: 5 of 5!
Små och lätta att få in i skorna, blir dock onödigt varma
Olle Eriksson (Gällivare)
02/15/2021
Rating: 4 of 5!
Fungerar superbra! Nöjd med mitt köp!
Åsa Andersson (Tullinge)
02/15/2021
Rating: 5 of 5!
Snabb leverans å en smidig/bra värmare att ha med sig på resande fot.
Jonathan W. (Torsby)
02/02/2021
Rating: 4 of 5!
De skor som ska torkas får inte vara så blöta för det klarar inte skotorken av. De tar längre tid på sig än 5h. Men med fuktiga skor kan jag tänka mig att det blir en full pott med stjärnor i betyg.
Maria Lundberg (Karlstad)
02/02/2021
Rating: 3 of 5!
Perfekte til tørring af børnestøvler og til en billig penge. Hurtig levering.
Annette Malmros (København Ø)
02/01/2021
Rating: 5 of 5!
De virker rigtig fint.
Bjørn I. (Kongens Lyngby)
02/01/2021
Rating: 5 of 5!
Tack allt var bra
maria Hilserus Danielsson (Hägersten)
02/01/2021
Rating: 5 of 5!
Nja, kändes som en väldigt billig variant. Kanske därav priset. Funkar ok med tanke på priset.
Linda Larsson (Alingsås)
01/22/2021
Rating: 2 of 5!
Vi er godt tilfredse. De gør hvad de skal😊
Rasmus Kabell (Skødstrup)
01/21/2021
Rating: 4 of 5!
Hurtig levering. Perfekt til børnesko hvor de kan komme helt ud i snuden. Savner kun at de har en timer-funktion og slukker efter x timer.
Peter Hansen (Vedbæk)
01/20/2021
Rating: 5 of 5!
Små, smidiga och fina att ta med på resa. Fungerar mycket bra. Nöjd!
Annika E. (Torsby)
01/20/2021
Rating: 5 of 5!
Ja de er super fine og gode... og god og hurtig service. Klart bruge jer igen.
Lise Stenstrup Helle (Virum)
01/20/2021
Rating: 5 of 5!
Jeg havde ikke overvejet at det var noget der fandtes😂 Jeg er ovenud tilfreds med både varer og service! Bestemt et sted jeg kan anbefale at handle med
ida r. d. (Brønshøj)
01/19/2021
Rating: 5 of 5!
Købt for at tørre børnestøvler, virker rigtig godt til formålet. De to tørreleementer er små nok til at komme helt ud i snuden på et par støvler i str. 27, sikkert også mindre. Tørre meget våde støvler så de kan bruges igen næste morgen 👍 Hurtig levering.
Sarah N. (Espergærde)
01/06/2021
Rating: 5 of 5!
Små och smidiga, använt till blöta vinterstövlar. Väldigt bra.
Agnieszka Tyszkiewicz (Vällingby)
12/30/2020
Rating: 5 of 5!
De virker perfekt og hurtig levering
Maria Nørgaard (Holstebro)
11/11/2020
Rating: 5 of 5!
Støvletørrer virker perfekt. Leveringstid kunne være bedre, DAO´s skyld.
Ulla Hansen (Frederikshavn)
11/10/2020
Rating: 4 of 5!
Købte støvletørrer til søns våde fodboldstøvler og egne vandrestøvler. Fungerer perfekt! I støvlerne med dem om natten. Tørre og varme støvler til morgen. Fantastiske til prisen.
Lotte Jensen (Silkeborg)
11/10/2020
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og fantastisk produkt 🙌🏼
Glennie Pedersen (København S)
11/05/2020
Rating: 5 of 5!
Den mest geniale opfindelse til familier med børn og våde sko. De tørrer rigtig fint og skoene kan bruges igen dagen efter.
Jacob Varming Vejvad (Silkeborg)
07/22/2020
Rating: 5 of 5!
De ser fine ut. Har ikke prøvd de ordentlig enda siden barnebarnet ikke har hatt våte sko etter jeg kjøpte varen. Gleder meg til de blir prøvd. Et sønn og svigerdatter fornøyd bestiller jeg flere
Anne Jorunn Borge (Drammen)
06/23/2020
Rating: 4 of 5!
Allt bra tack för leveransen
Lis-marie Johansson (Falkenberg)
03/30/2020
Rating: 5 of 5!
Har inte testat dem än men fungerar då i alla fall när jag stoppar i kontakten.
Elisabet B. (Älvsbyn)
03/19/2020
Rating: 5 of 5!
Fungerar bra!
Lena Abdo Ström (Norberg)
03/16/2020
Rating: 5 of 5!
Jeg bestilte et stk. støvletørrer søndag middag og havde dem allerede tirsdag morgen. Super service med e-mail ang bekræftelse og levering. Kan varmt anbefale at man handler hos SkatePro.
Ulla Bonde Østergaard (Skive)
03/10/2020
Rating: 5 of 5!
Ledningen til disse støvle tører er så korte at de ikke kan nå ned i støvler. Burde hedde sko tører. Det er længden fra hvor der deles ud i 2 der er 10cm for kort
Søren Østergaard
03/02/2020
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Det lyder mærkeligt! Har du mulighed for at sende os et par billeder af produkterne? Gerne så vi kan se længden på dem - Så finder vi en løsning :)
Billederne skal sendes til email@skatepro.dk
/Mads
Hurtig levering. Fint produkt der lever op til min forventning og tørrer ungernes støvler😊
Søren Christensen (Skovlunde)
03/02/2020
Rating: 5 of 5!
Fungerar som förväntat.
Johan Ekedahl (Alingsås)
02/28/2020
Rating: 5 of 5!
Prima! Lekker warm en droogt zowel Skischoenen als sportschoenen snel
Marjolein Kroeze (Enter)
02/27/2020
Rating: 4 of 5!
Små och smidiga att ta med på vintersemester. Använt till vantar, blöta vinterstövlar o kalla pjäxor.
Camilla Eriksson (Borås)
02/11/2020
Rating: 5 of 5!
Jeg oplevede lidt problemer med leveringen af produktet, hvor min pakke blev væk i forsendelsen. Talte med en medarbejder hos skatepro, som hurtigt fik lavet en ny ordre og modtog allerede produktet dagen efter. Super service. 👏🏽
Line Damborg Larsen (Viborg)
01/27/2020
Rating: 5 of 5!
Towar i realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
PAWEŁ W. (Warszawa)
01/07/2020
Rating: 5 of 5!
Dejligt sted at handle, hurtig levering og et super godt produkt
Hanne Lauridsen (Odense SV)
01/03/2020
Rating: 4 of 5!
Wszystko ok :)
Sandra Gierlach (Jerzmanowice)
01/03/2020
Rating: 5 of 5!
Bestilling og forsendelse upåklageligt, super hurtig service. Ift selve produktet, fylder det sin funktion og så heller ikke mere.. man får hvad man betaler for! Der står i manualen at de bliver ml 50-80 grader og der er risiko for brandskader hvis man rører ved dem... det er der ikke, tror ikke de kommer over 40-45 grader. Jeg købte dem for at sikre at ungerne kommer i børnehave med tørre støvler, og det gør de:)
Kristin Eriksson Catalgøl (København S)
01/03/2020
Rating: 3 of 5!
Grymt bra funktion i vinterskorna, kängorna, skridskorna! Rekomenderas varmt!
Daniel Ericsson (Luleå)
01/02/2020
Rating: 5 of 5!
Hurtig levering og produkterne er i orden💪🏼
Louise H. (Farum)
12/30/2019
Rating: 5 of 5!
Bruger dem primært til at tørre vådt fodtøj fra børnehaven. Virker super godt til både tennissko og termostøvler.
Thomas Christensen (Aalborg SØ)
12/30/2019
Rating: 5 of 5!
Små o smidiga men har inte än haft möjlighet att testa dem på blöta kängor men de verkar bra
Maria Lundh bobinac (Malmö)
11/14/2019
Rating: 4 of 5!
Super gode skotørrer !
Berit Gøthgen (Viborg)
11/05/2019
Rating: 5 of 5!
Fine små støvlevarmere som hjælper med at speede tørringen af støvlerne op.
J. Marcussen (Østbirk)
10/07/2019
Rating: 4 of 5!
Gør det, som den er beregnet til, men så er den heller ikke bedre. Slukker ikke selv.
Morten L. (Viborg)
09/26/2019
Rating: 4 of 5!
Bra
Bernt Laukøy (Gimse)
09/24/2019
Rating: 5 of 5!
Polecam :)
Konrad Augustyniak (Balice)
07/25/2019
Rating: 4 of 5!
Støvletørrerne er super 😊 har brugt dem til at tørre både kajakstøvler og hjelm med. De er effektive
Dorte Madsen (Skævinge)
05/08/2019
Rating: 5 of 5!
👍 God
ingrid h. (Bergen)
02/05/2019
Rating: 5 of 5!
Veldig bra.
Maj Gressløs (Frogner)
02/04/2019
Rating: 5 of 5!
Sikkert ok men ikke taget i brug endnu
Svend Venø (Svendborg)
01/29/2019
Rating: 4 of 5!
Spoko,
Klaudia P. (Kraków)
01/16/2019
Rating: 4 of 5!
Ser rigtig fine ud og varmer som de skal :)
Erik Rasmussen (Frederikshavn)
01/07/2019
Rating: 4 of 5!
Gør arbejdet effektivt
K. Jepsen
01/04/2019
Rating: 5 of 5!
Super god og hurtig service
Frank Hansen (Broby)
01/04/2019
Rating: 5 of 5!
God
Jeannette Helenius (Aars)
01/04/2019
Rating: 5 of 5!
Rigtig godt produkt. Tørrer støvler og sko effektivt.
Charlotte Trolle Overgaard (Frederiksberg)
01/02/2019
Rating: 5 of 5!
Endelig tørre støvler, flyverdragter mv., vi bruger dem rigtig meget👌🏼😊
Louise Bach Leote (Engesvang)
01/02/2019
Rating: 5 of 5!
Virker så fint tager ca. En nat så er så er skoene tøre.
Michael jørgensen (Børkop)
10/08/2018
Rating: 5 of 5!
Min mands golfsko lugtede af kattetis og løbeskoene af gammel gnu, men efter jeg forærede ham disse tempsih snike støvletørre, er der ingen grimme lugte og skoene kan igen stå indenfor. Vi er meget tilfredse med dette produkt :-)
Jeanette Jørgensen (Odense SØ)
05/16/2018
Rating: 5 of 5!
Bra
Igor Gubar (Haugesund)
04/25/2018
Rating: 5 of 5!
Fungerer fint. De er ikke så store, så varmen fordeler sig mindre godt end ved en anden model jeg har, men ski støvler bliver fint tør og varm.
Ingrid v. R.
03/04/2018
Rating: 4 of 5!
Jeg er ikke helt enig i, at de tørrer meget våde støvler på få timer. Men de får da klaret jobbet, et par gennemblødte børnestøvler, tørrer nok først i løbet af en hel nat. De varmer nemlig kun, der blæses ikke noget luft fra dem.
Klaus A.
02/20/2018
Rating: 3 of 5!
De boot heater is ook goed klein beetje groot
freddy SINKE (Renesse)
01/25/2018
Rating: 4 of 5!
fungerer fint. Bruger dem til jagtlæderstøvler
Finn Engstrøm
01/09/2018
Rating: 5 of 5!
Tørre selv meget våde støvler perfekt på bare 3 timer.
Charlotte H. (Herning)
01/09/2018
Rating: 5 of 5!
Olen geokätköilijä ja teemme yön yli reissuja. Tällöin on hyvä saada kengät kuivaksi yön aikana, jos on sattunut kastumaan. Hotelleissa/majoituksissa ei aina ole kunnon kuivausmahdollisuutta. Hinta-laatu suhde tosi hyvä.
Eveliina Honkanen (Joensuu)
01/05/2018
Rating: 5 of 5!
Super! Der går lige 2 minutter før de varmer, men ellers er de helt perfekte
Rie Sørensen (Jelling)
01/02/2018
Rating: 5 of 5!
Ze werden snel geleverd en lijken me handig. maar mijn schoenen zijn nog niet weer nat geregend sinds ik ze heb aangeschaft. Dus ik heb ze nog niet getest. Mijn sterren zeggen dus eigenlijk nog niks...
Linda B. (Rheden)
05/03/2017
Rating: 4 of 5!
Lekker die droge ski- en wandelschoenen
P. Delis (Groet)
02/20/2017
Rating: 4 of 5!
Hinta-laatu -suhde kohdallaan :o)
T. Viitanen (Jyväskylä)
01/23/2017
Rating: 5 of 5!
Super
Jeanne Graversen (Ry)
07/05/2016
Rating: 5 of 5!
SkatePro
Privacy policy Cookies Terms and conditions