Este producto está agotado y NO se espera volver en stock. Ver productos similares
×
Menú

Touring Pro Plegable Bastones Esquí

(1)
Artículo agotado. No puede ser enviado
Ver productos similares

Productos populares

Descripción

Los Touring Pro son unos bastones plegables de Rossignol - la elección perfecta cuando estás de travesía y necesitas la posibilidad de guardar los esquís en la mochila.

Estos bastones plegables tienen 3 segmentos y empuñadura ergonómica, correas clásicas y están fabricados en ligero y resistente aluminio.

De la misma marca

Mostar todo

Reseñas   (1)

Bovenaan de website staat "volgende dag in huis" helaas bleek dit niet het geval. De bestelling wordt vanuit Denemarken geleverd dus het lijkt mij iets dat nooit waargemaakt kan worden. Ik kreeg het na 10 dagen binnen. Ik kon daardoor de stokken niet meenemen op vakantie en kan dus inhoudelijk niet over het product zeggen. Vraag het mij volgend jaar nog eens. Ze voelen wel degelijk en zijn makkelijk en snel in en uit elkaar te zetten.
Bastiaan B. (Meppel)
01/13/2020
Evaluación: 2 de 5!
Respuesta de SkatePro:  Beste Bastiaan, bedankt voor je review! Je bestelling was net voor de kerst geplaatst en DPD levert helaas niet met kerst en oud en nieuw. Daardoor was de bestelling later aangekomen. Wanneer het uit Denemarken wordt verstuurd en de feest dagen uitgesloten, wordt het met 2-3 werkdagen geleverd.

We zijn benieuwd naar je review wanneer de stokken mee zijn geweest op ski vakantie. :) //Iris
SkatePro