Clearance sale
Save up to 80%  -  More than 300 products on sale!  -  Click here
×
MENU
Back |
Street Surfing waveboards

Streetsurfing Original Waveboard Bag

$3.95
$29.95 SAVE $26.00
 
(44)
Zoom
In stock
1 pcs

Qty.

1 pcs
2 pcs
3 pcs
4 pcs
5 pcs
6 pcs
7 pcs
8 pcs
9 pcs
10+
  Save for later
Clearance sale
Description

Carrying bag for Streetsurfing waveboards from the Original collection. Only suitable for Streetsurfing waveboards.

From same brand
reviews  
 
(44)
Parfait pour transporter mon Ripstik pro
Philippe Boyer (Salindres)
01/16/2019
Rating: 5 of 5!
Passt! sehr zufrieden...Vielen Dank
Wilma H. (Schleiden)
01/15/2019
Rating: 5 of 5!
Skvělý batoh na board.
Lucie Cihlářová (Velký Borek)
01/07/2019
Rating: 5 of 5!
Bien utile
AUGERE WERY (Versailles)
01/03/2019
Rating: 5 of 5!
👍👌wszystko ok
Agata Pudełko (Kęty)
01/03/2019
Rating: 5 of 5!
Bardzo dobrze wykonany, pasuję idealnie z waveboardem Ripstick Razor. Polecam ;)
Mateusz G. (Ligota)
01/02/2019
Rating: 5 of 5!
Super, ankom på lovet tid, alt godt
Susanne Krogh Petersen
01/02/2019
Rating: 5 of 5!
Bardzo dobry i dobrze wykonany pokrowiec z przydatnymi kieszonkami. Polecam cieplutko.
M. Rudawska (Poznań)
01/02/2019
Rating: 5 of 5!
Ich bin mit dem Produkt und der Dienstleistung sehr zufrieden.
Zeljko Buckovic (Hägglingen, Schweiz)
08/27/2018
Rating: 5 of 5!
Bra väska som inte har använts så mycket ännu!
Linnea Persson (Skoghall)
08/27/2018
Rating: 4 of 5!
Super
Daria Mickiewicz (Tarnowskie Góry)
04/09/2018
Rating: 5 of 5!
Ich bin zufrieden mit der Tasche weil ich dann das Board tragen kann. Schöne Grüsse Emilia.
Emilia Noss (Unterföhring)
04/03/2018
Rating: 5 of 5!
Fin taske
Annette Larsen (Frederiksværk)
01/15/2018
Rating: 4 of 5!
Utile
Romain BATAILLE (PARIS)
07/17/2017
Rating: 5 of 5!
Ausgezeichnete Tasche zum Transport von Waveboards.
Volker Springhart (Nürnberg)
02/27/2017
Rating: 5 of 5!
Si, estoy muy contenta con el producto y sobretodo con lo rápido que me llegó
Ana Isabel Quevedo Varas (Cuéllar)
02/07/2017
Rating: 5 of 5!
De tas paste perfect. Sevig materiaal. En zeer handig, nu kan ik overal mijn board meenemen.
Dustin joosen (Bilthoven)
01/20/2017
Rating: 5 of 5!
Bon produit, pratique pour ranger le wave ad-hoc. Toile solide, couture de bonne qualité.
Thierry D. (Versailles)
01/06/2017
Rating: 5 of 5!
Bien
ODOARD Fabienne (MONTELIMAR)
01/06/2017
Rating: 4 of 5!
sac un peu trop fragile pour durer longtemps
roux sebastien (fressain)
01/04/2017
Rating: 1 of 5!
Reply from SkatePro:  Vous pouvez faire un échange pour un autre sac qui correspond à vos attentes ;-) Cordialement/Soraya
Praktisk og smart løsning.
Claes Andersen
01/03/2017
Rating: 5 of 5!
Fin taske til razor waveboard, anbefales klart!
Louise Würtz (Karup)
11/16/2016
Rating: 5 of 5!
Lätt väska att ha på axeln när min son på 11 år cyklar till skolan.
Ingela Lundqvist (Sjöbo)
12/30/2015
Rating: 5 of 5!
Tasken passer rigtig godt til Waveboardet og både strop samt bagside af taske er godt foret så den er behagelig at have over skulderen når waveboardet er i.
Martin Christensen (Glostrup)
09/25/2015
Rating: 5 of 5!
Rejäl och tålig väska!
Jenny Dahlgren (Alingsås)
06/22/2015
Rating: 5 of 5!
Hög kvalité och bekväm att bära.
Staffan Claus (Göteborg)
11/25/2014
Rating: 5 of 5!
God
Jan Wegener (lyngby)
05/08/2014
Rating: 5 of 5!
Pænt, slidstærk og reelt produkt til en rimelig pris.
Karsten Navntoft (Viborg)
04/09/2014
Rating: 5 of 5!
Skulle vara bra om ni hade visat rätt produkt på bilden. Jag var i tron att jag beställde den kamoflage mönstrade väskan, men det var den helsvarta som kom.
Evelyn Sjösten Nilsson (Norrköping)
05/16/2012
Rating: 2 of 5!
God bæretaske. Perfekt til formålet, flot og sej. Sådan.
Mette Christensen
01/15/2009
Rating: 5 of 5!
Bæretaske fungere godt. Vores søn syntes det er fedt, at have den med i en Pro taske, der matcher til waveboardet.
Linda Jensen (Borup)
01/09/2009
Rating: 5 of 5!
god, lever op til alle forventinger
Martin Elung (Nykøbing sj.)
10/13/2008
Rating: 5 of 5!
købt til min søn på 8 år. SkatePro er hele vejen igennem en PRO shob, det gik utrolit hurtigt med og få varen, kan kun (varmt) andbefales.
jan pedersen
08/25/2008
Rating: 5 of 5!
Tasken er bare i orden. Mine to drenge slæber deres bords med i skole hver dag, så de er glade for tasken.
Flemming Christensen (Aalborg)
07/07/2008
Rating: 5 of 5!
Jeg kan ikke selv udtalt mig men mit barnebarn fik den i fødselsdagsgave og han fik rigtig meget glæde af den da han nu også kan cykle med den på ryggen
Stella Jensen
06/23/2008
Rating: 4 of 5!
5/5 i karaktere=P meget god! hvad ellers skal man sige=)
Lars Bek (Kokkedal)
06/11/2008
Rating: 5 of 5!
Vi har købt både waveboard og taske hos SkatePro og begge er som forventet og den service vi fik var bare over al forventning. Delene blev bestilt på forskellige tidspunkter, men begge gang kom de dagen efter bestillingen. Super Service :-).
Anne-Dorte Kristiansen (Grindsted)
06/09/2008
Rating: 5 of 5!
Vi är mycket nöjda med produkten och servicen! Det var snabbt och bra! Den enda synpunkten pojkarna har, är att det är stor belastning på ena axeln när de bär sina waveboards, de menar att man borde hitta en ännu bättre lösning på "bärkonstruktionen".
Simone Löhndorf (Lund)
05/17/2008
Rating: 4 of 5!
God og holdbar taske som passer perfekt til min søns waveboard. Smart at man kan have waveboardet på ryggen. God service fra SkatePro - hurtig ekspedition.
Susanne M. Nielsen (Silkeborg)
02/28/2008
Rating: 5 of 5!
Fed taske - og god service hos SkatePro :)
Søren Thrane (Hellerup)
02/04/2008
Rating: 5 of 5!
Min søn blev rigtigt glad for bæretasken, men har endnu ikke brugt den så meget da det ikke har været det bedste vejr til at street surfe. Han synes den er sej, er glad for han ikke skal bære boardet i hånden mere, og synes det er så fedt med den lille lomme til mobil etc. Han har dog klaget over at den et par gange er hoppet op i den klips lås der lukker remmen sammen.
Pia Pignot (København K)
01/14/2008
Rating: 4 of 5!
Det er en fed taske. Min 11-årige søn er vild med den.
Dorte Rosenberg (Galten)
01/14/2008
Rating: 5 of 5!
Den er helt ok. Det er en god ting at have da det er et tungt board, og der er mange gode detaljer i tasken.
Mikkel Behrend
01/13/2008
Rating: 4 of 5!
Tasken er perfekt. Virker ekstremt holdbar.
henriette badr (allerød)
01/10/2008
Rating: 5 of 5!